۴ سال پیش

چگونه از بین 10 بهترین سایت ساز ایرانی انتخاب کنیم؟

چگونه از بین 10 بهترین سایت ساز ایرانی انتخاب کنیم؟

امروزه داشتن یک وب‌سایت، دیگر فقط برای کسب‌وکارهای بزرگ یا شرکت‌هایی که خدمات اینترنتی ارائه می‌دهند نیست. بلکه برای هر موجودیتی که فکرش را بکنید بهتر است، یا ضروری است که وب‌سایت داشته باشید!

مثلا جنبش‌ها، احزاب، شخصیت‌ها، مجله‌ها، سازمان‌های غیر انتفاعی یا مردم نهاد، خیریه‌ها، کسب‌وکارهای خانگی و کوچک، شرکت‌ها، کارخانه و خلاصه هرچه که فکرش را بکنید، با داشتن یک وب‌سایت، سرعت رسیدن به اهدافشان بسیار افزایش پیدا می‌کند. شما چطور؟ آیا شما هم صاحب یا خالق یک ایده، حرکت اجتماعی یا کسب و کاری هستید که داشتن یک وب‌سایت می‌تواند برایش مفید باشد؟

پس چرا برای خودتان یک وب‌سایت نداشته باشید؟


چگونه می‌توانید برای خودتان وب‌سایت راه بیندازید؟

برای اینکه بتوانید برای خودتان وب‌سایتی دست و پا کنید، ۳ راه بیشتر نمی‌توان متصور شد. اول اینکه خودتان بر این کار، یعنی فرایند طراحی و راه‌اندازی وب‌سایتتان مسلط باشید و این کار را انجام دهید. دوم اینکه طراحی وب‌سایت خود را به یک شرکتی که در همین زمینه تخصص دارد بسپارید. و سوم اینکه از سایت سازهای آنلاین استفاده کنید!

ما در این مطلب، قصد داریم تا ۱۰ سایت ساز آنلاین برتر ایرانی را به شما معرفی کنیم. چرا که اعتقاد داریم ساده‌ترین، دم دستی ترین، ارزان‌ترین و در نهایت سریع‌ترین راه برای اینکه بتوانید یک وب‌سایت راه بیندازید همین راه است.

از طرفی، اهمیت دارد سایت سازی که می‌خواهید انتخاب کنید، ایرانی باشد! چرا که خدمات پشتیبانی سایت سازی که از آن استفاده خواهید کرد هم بسیار اهمیت دارد. شما نباید پس از راه اندازی وب‌سایتتان تنها باشید!


معیارهای من برای انتخاب سایت سازهای برتر

از نظر من، اولین چیزی که برای انتخاب یک سایت ساز آنلاین اهمیت دارد، این است که وب سایت خود سایت ساز را بررسی کنید و ببینید که آیا آنرا می‌پسندید یا نه! مطمئن باشید اگر سایت خود آنها را نپسندید، در ابزاری که به شما ارائه خواهد شد چیزی بهتر از آن سایت عاید شما نخواهد شد.

سپس، بررسی کنید و ببینید سایت‌هایی که توسط آن سایت ساز خاص طراحی شده‌اند چه اوضاع و احوالی دارند. آیا واقعا بعنوان یک وب‌سایت می‌شود به آنها نگاه کرد یا اینکه صرفا چند صفحه ساده و بی آلایش هستند؟ همچنین این نکته هم گفتن ندارد که باید بررسی کنید و ببینید آن سایت ساز چه امکاناتی را در اختیار شما قرار می‌دهد؟

سپس باید بررسی کنید که آیا شرکت ارائه دهنده سایت ساز، آیا در موارد دیگری به جز فروش سایت ساز، شما را همراهی خواهند کرد یا نه؟ مثلا اگر نیاز داشتید تا بخش‌هایی از سایتتان را به نیروهای آن شرکت بسپارید تا برایتان توسعه دهند یا طراحی کنند، یا اگر لازم بود تا در زمینه خدماتی مثل سئو کمک بگیرید، آیا آن شرکت در آن موارد هم همراه شماست؟

بعلاوه اینکه آن شرکت با چه کیفیتی خدمات پشتیبانی ارائه می‌کند؟ و اینکه خدمات پشتیبانی خودش را به چه شکلی ارائه می‌دهد؟ آیا صرفا باید از طریق بخش پشتیبانی سایت تیکت بگذارید؟ یا اینکه اگر تلفن را بردارید و با شرکت تماس بگیرید پاسخگوی شما خواهند بود؟

خب. این معیارهایی بود که بنظر من مهم‌اند. آماده‌اید تا به سراغ معرفی 10 سایت ساز برتر ایرانی برویم؟